Przy muzyce o futbolu
Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Re: Przy muzyce o futbolu
Kolejka III
Zagłębie - Puszcza 1x - ale najpewniej remis
Górnik Pogoń 1x - pewnie też remis
Jagiellonia Stal 1x Jaga po sparingu nie powinna mieć większych problemów ze Stalę, ktora jeszcze z wakacji nie wróciła.
GKS Raków x2 bądź mądry, pisz wiersze - Raków ostatni mecz zagrał źle, a GKS moze bez rewelacji, ale wygrał. jedni i drudzy przegrali u siebie i wygrali na wyjeździe. A GKS miał trudniejszych przeciwników.
Lech Lechia 1x nie wiadomo czego można się spodziewać po jednych i po drugich.
Motor Korona 1x Kuzera zwolniony, nie wiadomo dlaczego, no to zobaczymy co pokaże jego nastepca.
Legia Piast 1x Legia po sparingu, do tego w młodzieżowym składzie powinna to wygrać...
Cracovia Widzew x2 Widzew gra spoko - remis ze Stalą, wygrana z Lechem, gdyby było 2 razy w łeb to by się nikt nie dziwił, a jest 4 punkty
Zagłębie - Puszcza 1x - ale najpewniej remis
Górnik Pogoń 1x - pewnie też remis
Jagiellonia Stal 1x Jaga po sparingu nie powinna mieć większych problemów ze Stalę, ktora jeszcze z wakacji nie wróciła.
GKS Raków x2 bądź mądry, pisz wiersze - Raków ostatni mecz zagrał źle, a GKS moze bez rewelacji, ale wygrał. jedni i drudzy przegrali u siebie i wygrali na wyjeździe. A GKS miał trudniejszych przeciwników.
Lech Lechia 1x nie wiadomo czego można się spodziewać po jednych i po drugich.
Motor Korona 1x Kuzera zwolniony, nie wiadomo dlaczego, no to zobaczymy co pokaże jego nastepca.
Legia Piast 1x Legia po sparingu, do tego w młodzieżowym składzie powinna to wygrać...
Cracovia Widzew x2 Widzew gra spoko - remis ze Stalą, wygrana z Lechem, gdyby było 2 razy w łeb to by się nikt nie dziwił, a jest 4 punkty
- WOJTEKK
Po II kolejce:
Bilans 6:3. Średnia goli 2,56 - no nie rozpieszczali kibiców.
Większości meczów nie oglądałem bo oglądam IO, tak że się nie będę specjalnie wypowiadał. Po wynikach widać, że na razie legia i Jaga grają swoje, a Śląsk wprost przeciwnie. Może rewanż z Rygą jest jakimś promykiem nadziei. Tyle, że I Jaga i Legia mieli przeciwnikow na niespecjalnym poziomie - ot takie sparingowe granie. Ale ładnie ich rozjechali i za to należy się pochwała. Nie spodziewałem się, że to powiem, ale podoba mi się Radomiak. maja kilku fajnych grajków, w tym tego długiego Rocha'ę co i do głowy i nogą, konsekwentnie na niego graja i przynosi to efekty. Korona dwa razy w łeb i Kuzera poleciał. Wątpliwy pomysł, Korona miala wyjazd do Szczecina i u siebie Legię - 0 punktów wcale nie jest tu zaskoczeniem, teraz ma motor na wyjeździe, a potem też kilka meczów z ligowym dżemikiem - wtedy zaczęliby punktować.
Ustukała i to nawet w niezłym stylu. TrafionyWOJTEKK pisze: Puszcza Górnik 1x - z takim górnikiem to Puszcza przynajmniej punkt powinna ustukać.
Raczej Motor. A meczu nie oglądałem, bo oglądałem otwarcie IO.Pudło.WOJTEKK pisze: Lechia - Motor 1x - Lechia dość dobrze zagrała ze Śląskiem, a motor niespecjalnie przekonał z Rakowem. Raczej Lechia.
Ale Gieksa wygrała. Mecz był tak szarpiący nerwy, że większość przespałem. PudłoWOJTEKK pisze: Stal GKS 1x GKS raczej grać za bardzo nie ma kim, a Stal jeszcze ma.
Był ciekawy i działo się. A wynik też mógł być spokojnie w drugą stronę też. TrafionyWOJTEKK pisze: Radomiak Jagiellonia x2 moze być ciekawy mecz, bo Radomiak w Katowicach pokazał się z dobrej strony. Tyle, że Jaga może się pokazać z jeszcze lepszej, Litwinów obiła strasznie. Radomiak powinien uważać.
Nie ogładałem. Co prawda wtopić na Widzewie żadna kompromitacja, ale Lech idzie po majstra, to wypadałoby coś jednak zagrać...TrafionyWOJTEKK pisze: Widzew Lech 1x ze wskazaniem na remis, liczę że będzie ciekawie
No i remis. tak jak się spodziewałem. Grosik King. trafiony.WOJTEKK pisze: Zagłębie Pogoń 1x ze wskazaniem na remis. nie przeceniałbym zwycięstwa Pogoni i nie patrzył tak bardzo na wynik z Warszawy - moze być bardzo wyrównany mecz.
Nie było remisu, paździerza tez nie i punktów dla Śląska również. TrafionyWOJTEKK pisze: Piast Śląsk 1x - remisem i paździerzem zalatuje...
Stuknęła, ale nie spokojnie, bo Koroniarze się nawet odgryzali. trafionyWOJTEKK pisze: Korona Legia x2 Kuzera już tam chyba prochu nie wymyśli... A Legia powinna ich spokojnie stuknąć
Badziew straszny. Tyle, że Craxa coś wcisnęła. I ma 4 punkty! PudłoWOJTEKK pisze: Raków Cracovia 1x z tego co widziałem w I Kolejce to Raków nie powinien mieć większych problemów
Bilans 6:3. Średnia goli 2,56 - no nie rozpieszczali kibiców.
Większości meczów nie oglądałem bo oglądam IO, tak że się nie będę specjalnie wypowiadał. Po wynikach widać, że na razie legia i Jaga grają swoje, a Śląsk wprost przeciwnie. Może rewanż z Rygą jest jakimś promykiem nadziei. Tyle, że I Jaga i Legia mieli przeciwnikow na niespecjalnym poziomie - ot takie sparingowe granie. Ale ładnie ich rozjechali i za to należy się pochwała. Nie spodziewałem się, że to powiem, ale podoba mi się Radomiak. maja kilku fajnych grajków, w tym tego długiego Rocha'ę co i do głowy i nogą, konsekwentnie na niego graja i przynosi to efekty. Korona dwa razy w łeb i Kuzera poleciał. Wątpliwy pomysł, Korona miala wyjazd do Szczecina i u siebie Legię - 0 punktów wcale nie jest tu zaskoczeniem, teraz ma motor na wyjeździe, a potem też kilka meczów z ligowym dżemikiem - wtedy zaczęliby punktować.
Widać Legia miała trudniejszy sparing albo podróż zrobiła swoje, ale tak już bardziej serio to nie wiem czemu Vuko nie jest trenerem Legii.
- WOJTEKK
Bo jest cienki. Znaczy nie na tyle dobry, żeby być trenerem Legii. Legia miala dobrego trenera, to go wywaliła. natomiast Piast - w 3 meczach tylko 1 remis...? wicelider? No... Bo Jaga to wiadomo - trzeba natrzepać punktow teraz, bo jak przyjdzie jesień, to albo puchary albo liga - nikt w Polsce nie umie grać co 3 dni.
- WOJTEKK
Jaga i Śląsk dały ciała - głównie Jaga - u siebie? Lech tego Bodo stuknął.
- alternativepop
- remaster
- Kontakt:
Z całym szacunkiem dla innych klubów, ale na Ligę Mistrzów to trzeba poczekać jak mistrzem Polski zostanie Widzew . No ewentualnie może jeszcze Legii się udać
Legia też stuknęła kiedyś Bodo. Ale obawiam się, że dziś będzie kontynuacja eurowpierdolu, bo nie wierzę, żeby Legia dała radę Broendby.
Tylko Legia dwukrotnie awansowała do LM, w tym raz do ćwierćfinału. Ale to se ne vrati...
Słaby mecz Jagi, różnica klas. Albo się przestraszyli albo na tyle ich było stać.
Tyle że 19.500 na trybunach (atmosfera była bardzo fajna) jednoznacznie dowodzi dlaczego piłkarze tak dużo zarabiają czy to się komuś podoba czy nie.
Tyle że 19.500 na trybunach (atmosfera była bardzo fajna) jednoznacznie dowodzi dlaczego piłkarze tak dużo zarabiają czy to się komuś podoba czy nie.
Legia pokazała jak wygrać w Skandynawii. Gratulacje
Może nie zostaniemy sami na placu boju do grudnia...
Może nie zostaniemy sami na placu boju do grudnia...
Oby!
Fajnie, że udało się odwrócić losy meczu. Ale nie ma co świętować. Mecze z Duńczykami zawsze są dla naszych ciężkie. Ewentualny następny rywal z Łotwy albo Kosowa .
Fajnie, że udało się odwrócić losy meczu. Ale nie ma co świętować. Mecze z Duńczykami zawsze są dla naszych ciężkie. Ewentualny następny rywal z Łotwy albo Kosowa .
Dobry mecz Legii. Chyba się zainspirowała naszymi siatkarzami. Świetne zmiany trenera. To naprawdę spory sukces - niezależnie od losów dwumeczu.
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
- Heartbreaker
- longplay
Jaga, jak nie Jaga. Imaz, jak nie Imaz. W ogóle całe towarzystwo jakieś przestraszone.
Ekstraklasa to stan umysłu.*
Szerzej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/247586
Gdy Daniel Myśliwiec ogłosił listę zawodników powołanych na spotkanie z wicemistrzem Polski, na której zabrakło nazwiska Hamulicia, Bośniak wściekł się na tę decyzję trenera i uderzył ręką w drzwi. Efekt? Złamana kość śródręcza i zapewne kilkutygodniowa absencja na boisku.
Szerzej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/247586
Ręką się nie kopie, może grać.
- WOJTEKK
Bodo - Jaga 4:1 - no szału nie ma....