Nie ma sprawy Inkwizytorze Sam szczerze mówiąc nie bardzo mam czas na grzebanie w poszukiwaniu bootlegów - więc trochę (bardzo) żeruję na Tobie Swoje poszukiwania ostatnio ograniczam do Spotify: jak coś się bardzo spodoba, kupuję na CD. Sporo też mi pomaga grupa na facebooku "Jazz jak nikotyna" - tam właśnie poznałem Mazzolla, no i jest tam sporo członków - znanych muzyków: Ewa Bem, Krzysztof Ścierański, Maciej Obara... i tak można by wymieniać.
Zresztą i tu na FD sam bardziej korzystam z wiedzy doświadczenia innych Forumowiczów, bo niewiele mam do zaoferowania od siebie - czasem aż wstyd mi się przyznać gdy okazuje się, że nie znam jakiegoś muzyka, który okazuje się być np. kluczowy dla jakiegoś nurtu w jazzie. Całe życie jest nauką, wciąż jest coś do odkrycia - i to jest piękne.
Boczeq`a na razie nie miałem okazji bliżej poznać - faktycznie na forum robi wrażenie, skromnego, cichego faceta (sporadycznie pisuje), ale jak już coś napisze, to jest to konkret, esencja.
Problemy i sugestie
Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy
- Bednaar
- zremasterowany digipack z bonusami
Re: Problemy i sugestie
vertical_invader
- Inkwizytor
- japońska edycja z bonusami
Re: Problemy i sugestie
W jakimś serialu czy filmie padły wymowne słowa: "... chłopcy nie potrafią się dzielić...." ,,, idealnie oddaje to istotę rzeczy - nieprawdaż Oscarze i Woolfsonie ?
...Nobody expects the Spanish inquisition !