Administracja i moderowanie

Sprawy organizacyjne.

Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bednaar
zremasterowany digipack z bonusami

Re: Administracja i moderowanie

Post autor: Bednaar »

esforty pisze: 21.10.2024, 17:28 Osiem osób z Adminem??? - który moim zdaniem nie powinien dorzucać kasy, bo dorzuca czas.
A co z resztą koleżeństwa? Szukacie garbatego na kajak?
Niemożność wysłupłania 30 PLN czy chociaż 20, to w dzisiejszych czasach, jakby doświadczać bezdomności, tak to widzę.
Starczyło bo w ubiegłym roku zostało trzy setki, więc w przyszłym roku, trzeba by pod kościół, żeby się wyliczyć.
Co trzeba zrobić/ co się musi stać, żeby zabić melomana w melomanie ???
Wkurwiłem się i mam rację, a to nie najlepsza kombinacja...
Reszta koleżeństwa np. przeoczyła ten wątek - jak ja. Miałem kocioł w październiku w związku z uruchomionymi w tym roku studiami podyplomowymi i skumulowały mi się dwa zjazdy, oba w październiku w weekendy (2 tygodnie temu i ten ostatni), a trzeba było przygotować merytorycznie nowy przedmiot, który zaoferowałem poprowadzić. Zaglądałem na forum tylko na chwilkę i tylko do działu muzycznego i "pozostałe" w ramach odreagowania, dział administracyjny pomijałem. Teraz już jestem po i mam więcej czasu, żeby zaglądać na inne wątki forum. Chciałbym zrobić przelew i będą pieniądze na kolejną zbiórkę - ale po 1 listopada, jak dostanę wypłatę.
vertical_invader
Awatar użytkownika
sequencer
singel analogowy
Kontakt:

Post autor: sequencer »

Bednaar pisze: 28.10.2024, 10:13
esforty pisze: 21.10.2024, 17:28 Osiem osób z Adminem??? - który moim zdaniem nie powinien dorzucać kasy, bo dorzuca czas.
A co z resztą koleżeństwa? Szukacie garbatego na kajak?
Niemożność wysłupłania 30 PLN czy chociaż 20, to w dzisiejszych czasach, jakby doświadczać bezdomności, tak to widzę.
Starczyło bo w ubiegłym roku zostało trzy setki, więc w przyszłym roku, trzeba by pod kościół, żeby się wyliczyć.
Co trzeba zrobić/ co się musi stać, żeby zabić melomana w melomanie ???
Wkurwiłem się i mam rację, a to nie najlepsza kombinacja...
Reszta koleżeństwa np. przeoczyła ten wątek - jak ja. Miałem kocioł w październiku w związku z uruchomionymi w tym roku studiami podyplomowymi i skumulowały mi się dwa zjazdy, oba w październiku w weekendy (2 tygodnie temu i ten ostatni), a trzeba było przygotować merytorycznie nowy przedmiot, który zaoferowałem poprowadzić. Zaglądałem na forum tylko na chwilkę i tylko do działu muzycznego i "pozostałe" w ramach odreagowania, dział administracyjny pomijałem. Teraz już jestem po i mam więcej czasu, żeby zaglądać na inne wątki forum. Chciałbym zrobić przelew i będą pieniądze na kolejną zbiórkę - ale po 1 listopada, jak dostanę wypłatę.
Nic straconego - na wiosnę będzie kolejna zbiórka.
lanie betonu
Awatar użytkownika
Bednaar
zremasterowany digipack z bonusami

Post autor: Bednaar »

sequencer pisze: 28.10.2024, 11:42 Nic straconego - na wiosnę będzie kolejna zbiórka.
OK, postaram się tym razem nie przeoczyć.
vertical_invader
ODPOWIEDZ