Przy muzyce o futbolu

Off topic.

Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Freefall
zremasterowany digipack z bonusami

Re: Przy muzyce o futbolu

Post autor: Freefall »

A |Legia ugrała dziś 3 punkty!
Cieszę się bardzo, choć nie wiem, jak to zniosę, bo 30 kilometrów spaceru w nocy (zaliczyłem przedwczoraj), to nie jest normalne.
No, ale jak ktoś jest pojebany, tak jak ja... :wink:
Awatar użytkownika
Białystok
box

Post autor: Białystok »

Gratulacje. Awans już macie pewny. W dodatku nadal bez straty gola. Feio jest jaki jest ale wyniki go bronią.

A póki co:
1. Chelsea
2. Legia
3. Jagiellonia :)
Awatar użytkownika
Freefall
zremasterowany digipack z bonusami

Post autor: Freefall »

No fajnie to wygląda! A fajny Gonzales jest chyba całkiem niezłym trenerem. Chociaż trochę powinien panować nad emocjami. Oczywiście, ktoś taki, jak ja nie powinien nikogo krytykować, bo jak ktoś na rano wypija 0,7 l gorzały z gwinta, to nie jest normalne. No, ale mnie to mało kto zna, ale Feio jest jednak osobą publiczną :roll:
Awatar użytkownika
WOJTEKK
box z pełną dyskografią i gadżetami

Post autor: WOJTEKK »

Jaga - trzeci remis z rzędu...
Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.

http://artrock.pl/
Awatar użytkownika
WOJTEKK

Białystok pisze: 28.11.2024, 23:04 Gratulacje. Awans już macie pewny. W dodatku nadal bez straty gola. Feio jest jaki jest ale wyniki go bronią.

A póki co:
1. Chelsea
2. Legia
Jaga ma też pewny awans. Musiałaby dwa ostatnie mecze potężnie umoczyć

Awatar użytkownika
Leptir
box

Post autor: Leptir »

No super, od dawna tak dobrze nam nie szło w pucharach. Fajnie, że z Jagą dobrze reprezentujemy naszą ligę w Europie. Co do Feio - zdania nie zmieniam, gość to zupełnie nie moja bajka, dobrze, że przynajmniej swoją robotę wykonuje poprawnie (w pucharach, bo w lidze to już różnie bywa, może więc to bardziej piłkarze wykonują - bo im bardziej na Europie zależy).
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Awatar użytkownika
WOJTEKK

WOJTEKK pisze: Kolejka XVI
Zagłębie Motor x2 postawię wbrew logice Ekstraklasy, na Motor. Ciekawe, czy da sobie radę ze smętnym Zagłębiem.
Dał radę. Do tego fajnie grają. Trafiony
WOJTEKK pisze:Jagiellonia Śląsk 1x nie wierzę w efekt nowej miotły w Śląsku, nie z Jagą na wyjeździe
Oj człowieku małej wiary... Wyrwali punkt. Ale ostatnio obrona Jagi jest raczej teoretyczna. Trafiony
WOJTEKK pisze:Lechia Pogoń x2 powiedzmy, że jednak pogoń, bo ostatnio przegrała u siebie, może też i wygra na wyjeździe
I wygrała. Lechia jeszcze do niedawna cos tam pokazywała na boisku, zwłaszcza z przodu. A teraz to już bidosia z nędzosią. Lecą do I ligi. Trafiony.
WOJTEKK pisze: Lech GKS 1x zobaczymy... GKS na pewno nie da się tak łatwo zjeść, może nawet uda im się 1 punkt ugrać?
Może jednak nie. Meczu nie oglądałem, wiem tyle, że to 2:0 to był najmniejszy wymiar kary. Trafiony
WOJTEKK pisze: Legia Cracovia 1x najpewniej remis, bo obie kapele będą grały o 3 punkty
I pewnie byłby, gdyby sędzia odgwizdał ewidentną rękę Wszołka w ostatniej akcji meczu. Co się z tymi sędziami dzieje?. Trafiony
WOJTEKK pisze: Radomiak Stal 1x Szkurin kontra Rocha - zobaczymy. więcej szans daję Radomiakowi - bo gospodarz
Jedna Szkurin i Stal. Zaraz wywalę Rochę ze składu Misiów. Pudło
WOJTEKK pisze: Raków Korona 1x Raków zabiega Koroną i wciśnie im coś w końcówce
Górnik Piast 1x derby, ale te tzw. małe, wszystko może być, ale raczej Górnik
Oba mecze przespałem, takie były ciekawe... Korona urwała punkt Rakowowi, a Górnik wygrał z Piastem. A Podolski odstawił taki show, że komisja dyscyplinarna powinna to wycenić na jakieś 3 mecze. A dostał 15 tysięcy. 2x trafiony. Chociaż niespecjalnie.
WOJTEKK pisze: Puszcza Widzew x2 Puszcza gra słabo... kandydat do spadku w tym momencie
Kandydat nie kandydat, zarobił trzy punkty całkiem zasłużenie. Pudło.

Średnia goli w tej kolejce - 2,78 - czyli dosyć dobrze.

Tabela na dole zaczyna się spłaszczać coraz bardziej. Lechia leci coraz niżej, a Puszcza i Śląsk to coś punktują. Radomiak coraz bardziej na musiku. Na górze raczej status quo, chociaż Jaga, Craxa i Raków pogubiły punkty.

Awatar użytkownika
WOJTEKK

Kolejka XVII

Było nie było - połowa sezonu.

Cracovia Zagłębie 1x inny wynik niż wygrana Craxy będzie niespodzianką
Piast Lech x2 Piast bez Czerwińskiego, a Lech jak chce być majstrem, to takie mecze musi wygrać
Śląsk Puszcza 1x no zobaczymy - mecz na dnie tabeli, Bardziej na Śląsk, bo Puszcza to taka niemotowata na wyjeździe
GKS Lechia 1x Lechia ma "weselszą" defensywę niż ostatnio Jaga, to Gieksa powinna te 3 punkty zaliczyć
Widzew Raków x2 może być ciekawie, albo strasznie. Raczej Raków.
Korona Górnik 1x mecz pewnie bardzo zacięty i niezbyt do oglądania. Under 1,5. Najbardziej to remis
Pogoń Jagiellonia 1x oj, chyba punkty zostaną w Szczecinie. Do tego w nogach wariacki mecz w LK. może najwyżej remis...
Stal Legia 1x - wyjątkowo nieprzyjemny rywal dla Legii, ile oni stracili punktów ze Stalą. Jedyna szansa, że grają na wyjeździe, bo 2 ostatnie domowe mecze ze Stalą przegrali. Też w nogach czwartkowy mecz, ktory spacerkiem nie był.
Motor Radomiak 1x Motor w poniedziałek - gwarant dużej ilości bramek nie w weekand? Eeee

Awatar użytkownika
Białystok
box

WOJTEKK pisze: 28.11.2024, 23:23
Białystok pisze: 28.11.2024, 23:04 Gratulacje. Awans już macie pewny. W dodatku nadal bez straty gola. Feio jest jaki jest ale wyniki go bronią.

A póki co:
1. Chelsea
2. Legia
Jaga ma też pewny awans. Musiałaby dwa ostatnie mecze potężnie umoczyć
Chodziło mi z top 8 do 1/8. Bo do 1/16 na wiosnę faktycznie już ma.
Awatar użytkownika
WOJTEKK

A no tak. 2-3 punkty w ostatnich 2 meczach na pewno załatwi sprawę. Poza tym Piast z Lechem znęcają się nad kibicami.... Co za paździerz...

Awatar użytkownika
Białystok
box

WOJTEKK pisze: 29.11.2024, 15:31 Kolejka XVII
Śląsk Puszcza 1x no zobaczymy - mecz na dnie tabeli, Bardziej na Śląsk, bo Puszcza to taka niemotowata na wyjeździe
remis...
Niezmaterializowana przewaga w pierwszej połowie i sytuacja jest już bardzo poważna.
Awatar użytkownika
WOJTEKK

Sytuacja jest zła. A Puszcza opusciła strefę spadkową...

Awatar użytkownika
WOJTEKK

Uff, już myślałem że pozbyłem się Iviego...⚽

Awatar użytkownika
Białystok
box

WOJTEKK pisze: 29.11.2024, 15:31 Kolejka XVII
Pogoń Jagiellonia 1x oj, chyba punkty zostaną w Szczecinie. Do tego w nogach wariacki mecz w LK. może najwyżej remis...
Zostały tylko 2 pkt a nie wszystkie, ale z przebiegu mogły zostać i wszystkie i nie zostać żaden.

Dwie fajne serie Imaza - siódmy mecz w ESA z golem i piętnasty bez porażki. Średnia 2 pkt na mecz na półmetku mnie też satysfakcjonuje, przy grze na trzech frontach. W prawdzie ten jeden front to był mocniejszy sparing z 3 ligowcem, ale nie tacy się wykładali w takich meczach.
Awatar użytkownika
WOJTEKK

W tygodniu macie Grudziądz w PP, nie wywalcie się.

ODPOWIEDZ