Administracja i moderowanie
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
Re: Administracja i moderowanie
I znowu coś ciekawego mnie ominęło. Wystarczy, że człowiek pójdzie na kilka dni do szpitala, ech... 
Spokojnie, czasy mamy, jakie mamy - prędzej czy później znowu ktoś nie wytrzyma ciśnienia... 
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Cześć,
zapłaciłem za domenę rockjazz.pl. Chcieli 246 zł (z VAT), po negocjacjach 196,80 (z VAT). Miałem w banku 50 zł, tak więc teraz jestem "do tyłu" na 146,80. W podpisie daję -150 bo jeszcze jakieś opłaty bankowe mnie dopadły.
A.
PS. Już dostałem potwierdzenie:
Szanowny Kliencie,
informujemy, że domena rockjazz.pl w pakiecie „Bezpieczna domena” została zarejestrowana na kolejny okres abonamentowy od 2025-04-10 do 2026-04-10.
zapłaciłem za domenę rockjazz.pl. Chcieli 246 zł (z VAT), po negocjacjach 196,80 (z VAT). Miałem w banku 50 zł, tak więc teraz jestem "do tyłu" na 146,80. W podpisie daję -150 bo jeszcze jakieś opłaty bankowe mnie dopadły.
A.
PS. Już dostałem potwierdzenie:
Szanowny Kliencie,
informujemy, że domena rockjazz.pl w pakiecie „Bezpieczna domena” została zarejestrowana na kolejny okres abonamentowy od 2025-04-10 do 2026-04-10.
Stan konta +200 zł.
Dzięki, Andrzeju! 
Pora na zrzutkę
Pora na zrzutkę
Ogromne dzięki!!!
jeżeli nam zabraknie sił
zostaną jeszcze morze i wiatr
zostaną jeszcze morze i wiatr
I ja dziękuję Andrzeju!
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
Dziękuję, Andrzeju!
Wpłacajcie mi, kochane Dinozaury a ja przeleję Andrzejowi.
Wpłacajcie mi, kochane Dinozaury a ja przeleję Andrzejowi.
lanie betonu
- Inkwizytor
- limitowana edycja z bonusową płytą
Ja swoją działkę właśnie przelałem - liczę, że nr konta nie uległ zmianie. Pozdrawiam.
...Nobody expects the Spanish inquisition !
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
Ten sam od lat.Inkwizytor pisze: ↑07.04.2025, 11:33 Ja swoją działkę właśnie przelałem - liczę, że nr konta nie uległ zmianie. Pozdrawiam.
lanie betonu
Przelałbym coś, ale numeru konta nie pamiętam 
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
Dostałem już kilka wpłat, jest mi bardzo miło i dziękuję za nie
Gdyby ktoś jeszcze chciał się dorzucić, to serdecznie zapraszam
To co uzbieram, wyślę Andrzejowi w piątek za tydzień (18 kwietnia) w samo południe.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się dorzucić, to serdecznie zapraszam
To co uzbieram, wyślę Andrzejowi w piątek za tydzień (18 kwietnia) w samo południe.
lanie betonu
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
Dostałem 275 zł od sześciu darczyńców. Ja jestem siódmym i dla równego rachunku przelałem Andrzejowi 300 zł.
Do następnej wpłaty na jesieni (koło października) jesteśmy do przodu.
Dziękuję wszystkim Darczyńcom
Do następnej wpłaty na jesieni (koło października) jesteśmy do przodu.
Dziękuję wszystkim Darczyńcom
lanie betonu
Cześć,
kwituję odbiór 300. Dzięki.
Zmieniam podpis z -150 na +150.
A.
kwituję odbiór 300. Dzięki.
Zmieniam podpis z -150 na +150.
A.
Stan konta +200 zł.
Cześć,
zbliża się czas opłaty abonamentowej za kolejny rok. Ceny poszły w górę i wystawiono fakturę na 885,60 zł. Po "negocjacjach" dostałem 15% rabatu, co oznacza, że kolejny rok będzie kosztował 752,76 zł. (tak na marginesie - to mniej więcej kwota, od której w zeszłym roku rozpoczynałem żebranie o zniżkę). Na koncie mam 150 zł, tak więc potrzeba zebrania 600 zł.
Fakturę muszę zapłacić do 06.10.2025.
Nie znam aktualnego stanu aktywności na forum i nie wiem czy jest sens dalszego jego utrzymywania za takie pieniądze.
Proszę o zastanowienie się nad tą kwestią i decyzję do piątku 03.10.2025.
A.
zbliża się czas opłaty abonamentowej za kolejny rok. Ceny poszły w górę i wystawiono fakturę na 885,60 zł. Po "negocjacjach" dostałem 15% rabatu, co oznacza, że kolejny rok będzie kosztował 752,76 zł. (tak na marginesie - to mniej więcej kwota, od której w zeszłym roku rozpoczynałem żebranie o zniżkę). Na koncie mam 150 zł, tak więc potrzeba zebrania 600 zł.
Fakturę muszę zapłacić do 06.10.2025.
Nie znam aktualnego stanu aktywności na forum i nie wiem czy jest sens dalszego jego utrzymywania za takie pieniądze.
Proszę o zastanowienie się nad tą kwestią i decyzję do piątku 03.10.2025.
A.
Stan konta +200 zł.