Jakby ktoś był zainteresowany to zaczynam sprzedawać część swoich płyt - zarówno cd, jak i winyli. Kupić można przez allegrolokalnie, albo jakby ktoś chciał to możemy się dogadać bez pośrednictwa, wtedy zdejmę aukcję. Na razie jest wystawionych kilka płyt, ale będzie więcej. Zaczynam od hard rocków, których najmniej słucham:
Mam do zbycia trzy aparaty fotograficzne bardzo vintage Zenithy E i TTL, oraz szczyt enerdowskiej myśli fotograficznej czyli Pentacon 6 TL (czyli podrasowana faszystowska Practica), plus osprzęt, plus powiększalnik Krokus - stan mint, wszystko. Tylko poważne oferty.
Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
WOJTEKK pisze: ↑21.08.2025, 20:52
Mam do zbycia trzy aparaty fotograficzne bardzo vintage Zenithy E i TTL, oraz szczyt enerdowskiej myśli fotograficznej czyli Pentacon 6 TL (czyli podrasowana faszystowska Practica), plus osprzęt, plus powiększalnik Krokus - stan mint, wszystko. Tylko poważne oferty.
Zaintrygowałeś mnie
Czy te aparaty mają w zestawie jakieś obiektywy?
Mam obiektyw Jupiter-9 i nie mam go do czego podpiąć - miałem kiedyś Zenita 12XP ale się rozleciał...
Dorzuciłem kilka płyt z kręgu rocka i metalu (m.in. Helloween, Gamma Ray, Stratovarius, A Perfect Circle, Theatre of Tragedy, Oomph!, Pitchshifter, Him), gdyby ktoś był zainteresowany:
I kolejne płyty CD: Luxtorpeda (kilka CD), Papa Dance (kilka CD), Nine Inch Nails (kilka CD), Castle Party 2014, Proceed (EBM), Accessory (EBM), L'Ame Immortelle (electro-gotyk). https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/koras
Następne płyty do sprzedania. CD - m.in. kilka płyt Pearl Jam, Mad Season, The Vaccines, Matchbox Twenty
trochę punkowych CD: Dzieci Kapitana Klossa, TZN Xenna, Brzytwa Ojca, Fort BS, Stress, Process, Po Prostu a także: Skawalker, Bielizna, Debich
Poza tym wystawiłem też kilka płyt winylowych i będę dokładał kolejne. Sprzedał się Demon, który miałem dotychczas wystawiony jako jedyny winyl i dokładam kolejne rzeczy z kręgu heavy metalu i glam metalu lat 80.: W.A.S.P., Ratt, Raven,Quiet Riot,Warlock, Lee Aaron
Gdyby ktoś był zainteresowany to wystawiłem jeszcze następujące CD:
Niemal kompletne dyskografie: Alice In Chains, Soundgarden, Audioslave a także dwie solowe płyty Chrisa Cornera a także Temple of Dog. Do tego cztery płyty Voivod oraz kilka pozycji Myslovitz.