Nie jest.
Administracja i moderowanie
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
- sequencer
- singel kompaktowy
- Kontakt:
Re: Administracja i moderowanie
Ja uważam, że jest. W tej chwili stan aktywności zbliża się, owszem, do zera, ale nawet teraz pojawiają się tu wartościowe rekomendacje. A to stan tymczasowy - przecież w różnych momentach tego roku bywał stan aktywności całkiem przyzwoity. Ale za 800 zł od osoby to faktycznie ma sensu, więc musiałoby więcej osób podzielać moje zdanie.
jeżeli nam zabraknie sił
zostaną jeszcze morze i wiatr
- Inkwizytor
- limitowana edycja z bonusową płytą
Jestem gotów dorzucić się do składki, podobnie jak poprzednio. Gdyby parę osób mogło choćby po te 50 zł przelać, to forum jest do uratowania. Moim zdaniem by było szkoda, gdyby to wszystko "wyrzucić do śmieci" - pamiętam jaki los spotkał forum SBB 
...Nobody expects the Spanish inquisition !
Może coś niejasno napisałem, chodzi o 600 zł od wszystkich chętnych. Jeżeli będzie ich 14, to ok. 43 zł od osoby.
Specjalnie wymyśliłem 14 osób, bo wtedy wychodzi ok. "12 groszy" dziennie od łebka.
Kazik
Stan konta +200 zł.
Jeśli będzie szersza wola pociągnięcia jeszcze rok, to też się dorzucę.
Adoptuj, adaptuj i ulepszaj.
Nie, że ja jestem przeciw, tyle że trend jest taki, że została tu garstka, osoby które się pojawiają jako nowe natychmiast znikają, plebiscyty zeszły na margines i generalnie jest zastój, jakiego tu nigdy nie było od kiedy tu jestem.
Deklaruję kwotę w widełkach 25-50 zł.
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Dołożę kilka dych. Szkoda mi forum piłkarskiego .
Jeżeli do piątku nie uzbieracie, to dajcie znać ile brakuje, dorzucę resztę.
Nie rozumiem niektórych wpisów, naprawdę... Aktywność jest, jaka jest, ale nawet jeśli traktować forum jako czyste archiwum, to jego wartość dalece przekracza żądaną kwotę.
I piszę to ja, czyli raczej bierny uczestnik (od dłuższego czasu).
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Akond napisał dokładnie to, jaka jest wartość tego forum. To ponad 18 lat różnego pisania.
- Monstrualny Talerz
- limitowana edycja z bonusową płytą
Ja dorzucę stówę, a jeśli będzie trzeba to pozostały koszt deklaruję podzielić na pół z kolegą Akondem (w tym duchu).
Nie mniej warto by się zastanowić - o czym już kiedyś pisałem - jak tę wartość zarchiwizować "bezinternetowo", prędzej czy później i tak pewnie to padnie, jak nie z braków osobowych, to z przyczyn technicznych.
Nie mniej warto by się zastanowić - o czym już kiedyś pisałem - jak tę wartość zarchiwizować "bezinternetowo", prędzej czy później i tak pewnie to padnie, jak nie z braków osobowych, to z przyczyn technicznych.
Nie wiem, jak można takie archiwum zarchiwizować pozainternetowo, ale byłaby ogromna szkoda, gdyby to zniknęło.
jeżeli nam zabraknie sił