A kasę forumową przechowuje Andrzej.
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
Przetestowałem tę funkcjonalność i wygląda całkiem dobrze. Można to zaobserwować w tym poście - ostatnie zdjęcie dodałem przed chwilą, bez wspomagania się konstrukcją BBCode z zagnieżdżaniem odnośników do mniejszej i większej wersji tego samego zdjęcia (jak to zostało zrobione dla poprzednich obrazków z tego posta). Efekt natomiast okazuje się niemal identyczny: w poście zdjęcie w rozmiarze, który nie rozbija szerokości forum - przynajmniej u mnie, sprawdziłem na dwóch różnych komputerach, aczkolwiek nie mam pewności, czy na wszystkich urządzeniach tak to widać - za to po kliknięciu PPM i "otwórz obraz w nowej karcie" można zobaczyć zdjęcie w pełnej rozdzielczości, w jakiej zostało załadowane do sieci (tutaj akurat 8160x6120 px)
Pogrzebałem jeszcze trochę w panelu administracyjnym i jednak udało się coś zrobićgharvelt pisze: ↑20.12.2022, 00:08Próbowałem szukać możliwości wyróżniania tematów inaczej niż poprzez ich przypinanie/przyklejanie, jednak póki co niczego nie znalazłem. Może istnieją jakieś wtyczki czy rozszerzenia, które by to umożliwiły?Monstrualny Talerz pisze: ↑15.11.2022, 11:49 A czy dałoby się zrobić coś takiego, żeby jakoś uwypuklić (nie wiem kolorem, grubością) aktualne tzn. "będące w czasie odbywania się" tematy plebiscytowe tj na ten moment 1955, 2003 i 2021? Mam wrażenie, że troszkę się to gubi, a jak ktoś wchodzi od czasu do czasu to może zupełnie nie zauważyć, że akurat dany plebiscyt trwa.
No, jak masz okienko odpowiedzi ("szybka odpowiedź"), to tuż pod nią masz "pełny edytor i podgląd". Kliknij, to Ci się otworzy tak, jak trzeba.
No i pomogło. Musiałem też skasować w większości przypadków cudzysłów. Dzięki.