Dotychczas odbyły się:
Soft Machine
Tangerine Dream
Dire Straits
Return To Forever
Cocteau Twins
Nazareth
Vangelis
-
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
Zgoda, byloby najrzetelniej i najsprawiedliwiej, ale też nieciekawie i nudno.djmis pisze:Powinniśmy głosować PMkami wysyłanym prowadzącemu. Tak byłoby najrzetelniej.
Owszem, byłoby mniej barwnie.MirekK pisze: Zgoda, byloby najrzetelniej i najsprawiedliwiej, ale też nieciekawie i nudno.
Robiłem próbę, ale taka wersja mniej się sprawdza ( gdy ktoś napiera się na jeden album to możliwości kontrowania są mniejsze ).W wersji hamerykańskiej, punktacja była -2, +2
Obsolutnie popieram tę propozycjęgreg66 pisze:Zasady sa fajne i dobrze by bylo powtorzyc pare kapel - duzo jest nowych Dinozaurów i... o teraz patrze a kiedys strzelaliscie do brytyjskich NKR-ow fajna rzecz
Tak mysłałem. Widziałem tę listę w Tylko Rocku i pamiętałem, że płyta Indian Summer była na pierwszym miejscu. Rozumiem, że wywaliliście pare tytułow spoza wysp brytyjskich, np. Amon Duul II który wydaje mi sie też był na liscie Lesniewskego.Andy pisze:Jak podstawe wzielismy liste ogloszona kiedys przez J.Lesniewskiego w Tylko Rocku
Nie, Amon Duul nie bylo na liscie. To byla lista brytyjskiego NKR-u, a wywalilismy z niej kilka pozycji, ktore uznalismy za nie-NKR, jak np. Atomic Rooster itp.MirekK pisze:Tak mysłałem. Widziałem tę listę w Tylko Rocku i pamiętałem, że płyta Indian Summer była na pierwszym miejscu. Rozumiem, że wywaliliście pare tytułow spoza wysp brytyjskich, np. Amon Duul II który wydaje mi sie też był na liscie Lesniewskego.Andy pisze:Jak podstawe wzielismy liste ogloszona kiedys przez J.Lesniewskiego w Tylko Rocku
Pytanie tylko, czy zebrałaby sie odpowiednia ilość ochotników do przeprowadzenia "poprawki" do brytyjskiego NKR-u?
Nie ma takiej możliwości. Ale chyba trudno się dziwić, że Third zapewnił sobie sukces jeszcze przed finałem ? W innych przypadkach, finał może być bardzo emocjonujący.WOJTEKK pisze:Mam propozycję - moze final byłby rozgrywany od "zero - zero"?
Determinacja jednej osoby, która za wszelką cenę chce zobaczyć swoich faworytów na czele "strzelanki" czy zestawienia. Tak było w roczniku 1979 i tak było teraz. Mogę sie założyć, że tym razem nie skończyło sie na wysyłaniu PM-ek, ale także dzwoniłeś po ludziach i namawiałeś do udziału w zabawie.djmis pisze:Warto się jednak zastanowić, czemu do niej dochodzi ?